Eyvinur---top2016

Gitte och stall Ragsdale

Gitte Ragsdale och den hårfagre Sveipur från Fagerland född 1994

Sveipur har varit min häst sedan 2008. Vi rider mest i skog, tränar lite trail, hoppar lite i skog och mark och rider långritt. Men självklart tränar vi regelbundet för instruktör. Sveipur är en riktig naturtöltare. gillar också att vara med på Hubertusjakter och terränghoppning. Trail är inte riktigt hans melodi han är harig, men vi ger oss inte, grindar är till för att passeras. Nu är Sveipur mest pensionär.

Heba från Änghaga
Född 2010. Ny tränings- och tävlingspartner sedan maj 2018. Eller ja, vi träffades i Skåne redan 2016 och det var kärlek vid första ögonkastet. Har haft nöjet att följa den unga damen från publikplats men även i sadeln och så blev hon äntligen min. En pärla som jag kommer att vårda ömt i många år. 

Fotomodellen Nissebus
Neisti fra Neistastödum 1988 är min stjärna. Han är numera pensionär men hoppar gärna in när de ringer från castingfirman. Hitintills har han synts i reklam för Fortum och ComHem.
 
Freya har framtiden för sig
Freya från Brisinga f 2008 (i hagen på Ringnäs, Färentuna) är efter Pa från Kåbäckängen (u. Sol från Haget) hon har fin skritt vi fick 5,5 för den på Kvarnberga Open. Vi har däremot bara inlett töltträningen så vi har lite att finslipa inför kommande år. Men hon är riktigt trevlig som dressyrhäst och ljuvlig att rida på i skog och mark, orädd och tuff. Vi har debuterat i Trail och Handy Horse med fina resultat. Att gå på ovalbana var kanske inte något hon förstod på årets Kvarnberga Open. Men hon gillade att ta emot rosetter och rida ärevarv, så jag ser tiden an med tillförsikt. Hon är redan inkörd och hoppar i fantastiskt fin form.

Gitte och Sveipur
Sveipur från Fagerland
Neisti frá Neistastödum
Freya från Brisinga
In Memory - Sol från Haget