Eyvinur---top2016

Gitte och stall Ragsdale

Gitte Ragsdale har en egen liten flock islandshästar. Tidigare hade jag även den hårfagre Sveipur från Fagerland född 1994 och Neisti fra Neistastödum f 1988. De var med på mängder av äventyr men betar nu på de evigt gröna ängarna. Du hittar dem dock alltid på nissebus.bloggagratis.se 

Heba från Änghaga
Född 2010.  Min tränings- och tävlingspartner sedan maj 2018. Eller ja, vi träffades i Skåne redan 2016 och det var kärlek vid första ögonkastet. Har haft nöjet att följa den unga damen från publikplats men även i sadeln och så blev hon äntligen min. En pärla som jag kommer att vårda ömt i många år. Just nu myser vi mest i skogen och på trailbanan eftersom Heba väntar smått tillsammans med Aegir fra Efra-núpi. Vi räknar dagarna till midsommar 2023. 
 
Freya fra Brisinga
Freya från Brisinga f 2008 (i hagen på Ringnäs, Färentuna) är efter Pa från Kåbäckängen (u. Sol från Haget) är ljuvlig att rida på i skog och mark, orädd och tuff. Vi har debuterat i Trail och Handy Horse med fina resultat. Att gå på ovalbana  är kanske inte något hon ser som sin livsuppgift. Men att köra vagn, hoppa och göra trick är kul. 

Soldan från Manketorp
Stal våra hjärtan för visst måste man ha en vallack i sin flock. Född 2001 med fem gångarter och en hel uppsjö egna idéer. Vi har redan hunnit debutera på Eyvinurs KM -22 och tog oss runt med den äran trots att Soldan helst väljer själv när han vill gå och springa. 

Gitte och Sveipur
Sveipur från Fagerland
Neisti frá Neistastödum
Freya från Brisinga
In Memory - Sol från Haget