Eyvinur---top2016

Tävlings- & Ovalbanekurs 2017-04-07

Tävlingssäsongen börjar närma sig och både erfarna tävlingsryttare och nyfikna "nybörjare" ville slipa av formen innan det kör igång i påskhelgen. Så en kursdag för Anne-Marie Röst på Kungsbryggan var ett stort önskemål bland hennes "fredagselever". Hela 12 ekipage deltog från vår fina klubb. Schemat för dagen var en lektion på förmiddagen med förberedelse inför eftermiddagen då varje ekipage hade 2 tillfällen att träna grenar på ovalbanan.

Gemensam lunch med utbyten av intryck av förmiddagen intogs. Sedan blev det teori med hela upplägget kring en tävling. Från anmälan, licens, skor, boots, spö, ankomst till tävlningsplats, uppvärmning, collectingring, tävling mm mm. Sedan var vi färdiga för eftermiddagens "pröva-på-tävling". Där testades allt från V2, V5, T8, T5, T4, T3 och A-flokk.

Alla starterna på eftermiddagen filmades för eget bruk så vi kan studera dessa i kombination med domarkommentarerna för den sista finslipningen.

Efter lunch fanns även Emma Magnusson på plats för att låta oss (ryttarna i detta fall) pröva på KranioSakral terapi. Emma är under utbildning och ger behandling på hästar. För att läsa mer om detta - klicka här.  Är du intresserad av att veta mera, eller ge din häst en behandling, kontakta Emma via FB här eller via mail här.

Caroline & Sveipur
Ise & Gandur
Annika & Hera

Lycka till alla Eyvinur ekipage som ska ut på banorna i sommar. Och du som ännu inte tagit steget fullt ut till tävling - kom till våran pröva-på-tävling "Kvarnberga Open" den 6 juni - mer finns att läsa här
 

Maila gärna fler foton från dagen till medlem@eyvinur.se för pubilkation här :)

Vid PC och kamera (mobil)
Anneli Löfberg