Eyvinur---top2016

Lektioner för Anne-Marie Röst på Berga gård

Sedan våren 2011 kommer Anne-Marie Röst till Berga gård på Lovön varannan fredag för att ge lektioner. Anne-Marie är en toppmeriterad ryttare, B-tränare och lokal domare. Hon har med sin häst Söngvinn vunnit både SM-silver och brons i femgång. År 2016 var hon uttagen i landslaget. Läs mer om Anne-Marie på Artinge gård här.

Anne-Marie har en fantastisk förmåga att se hästen och ryttarens behov av olika träningsmoment för att komma vidare i utecklingen eller utsatta mål. Hon genomför lektionen efter varje ekipages förmåga och på ett pedagogiskt och lättsamt sätt.

Anne-Marie med Lena och Rindill

För att höja den sociala faktorn har vi turats om att ta med en fikakorg och många erfarenheter har utbytts över en kopp kaffe. Och vart är man bäst ryttare om inte på bänken som åskådare där man också kan sitta och lyssna på de övrigas lektioner - vilket blir som en extra clinic till den egna ridningen.

Pirjo och Anneli pustar ut efter lektionen o utbyter tankar

Lektionerna för Anne-Marie, ekipagens utveckling och hennes peppning ledde till att fyra  Eyvinur-ekipage från Berga tävlade på Dis-vårlätta den 5 maj 2012. Allt från helt nybörjare till lite mera erfarna ekipage. Många av Eyvinurs medlemmar var på Ensta-banan och hejade fram våran härliga klubb!!!

Lena och Maria analyserar en lektion

Vill du vara med och rida lektioner för Anne-Marie?

Du kan vara med en gång - eller flera. Anmälan görs från fredag till fredag och det är oämna veckor som gäller. Vi kör igång 9.30 på morgonen och håller på så länge som ekipage finns anmälda.

Kostnaden är 350 kr för 30 minuter ensam eller 300 kr/person för 2 personer i 45 minuter. Detta betalas på plats till Anne-Marie. Vid ev avanmälan från dagen innan och framåt betalas halva avgiften. För de som inte är uppstallade på Berga gård betalas 50 kr per ekipage för banan - även de på plats till Anneli
 

Anmälan av intresse att delta görs till Anneli på mailen medlem@eyvinur.se.
 

Vid PC
Anneli Löfberg

Vid Kamera

Knut och Anneli

Anne-Marie & den egna uppfödningen Söngvinn från Artinge
Anneli & Kolle
Denice & Fylkir
Lena och Glitfaxi
Anne-Marie hinner också med en (två, tre....) koppar kaffe :)
Pirjo och Skramur
Lena och Fjalar
Karin och Godi
Knut och Askur
Ekipagebyte på volten