Eyvinur---top2016

Kvarnberga Open, 6 juni 2013

Solen strålade från en klarblå himmel så alla förutsättningar fanns för en fantastisk tävlingsdag för de 34 ekipagen som var anmälda till alla olika tävlingsformer.

Cafeterian var laddad till bristningsgränsen med fikabröd, kaffe, korv, hamburare men framför allt (önskvärd kall) dryck. Och när dagen var över fanns det inte mycket kvar att plocka med hem igen.


Nytt för i år var det uppskattade "Bubbelloppet". Här gällde de att på snabbaste tid med mest bubbel kvar i glaset ta sig från en kortsida till en annan. Efter många fartfyllda starter, och förundrade hästar, gick magnumflaskan till Pirjo på Gneisti.

På programmet stod även allt från skritt, tregång, T8, T5 och V5. Det fanns också anmälan till femgång, men nerverna höll inte ända fram. Vi ser fram emot denna gren på programmet för nästa år. Domare Ulrika Wendéus hade duktiga tjejerna Julia och My som hjälpte till med speakerfunktion och sektreterarsysslor. Domarkommentarerna var väl efterlängade när de hämtades ut och analyserades ur alla synvinklar av ryttare och åskådare. Kan vara skönt att höra från sin egen hejjarklack att  "du kommer att få bättre resultat och ridning om du höjer din haka"! Resultatlista finns här.

Dagen avslutades med rosetter och ärevarv för alla startande. Det från förra året inrättade Feather Light Rider - priset (som då tilldelades Simon Wallin) tilldelades iår Erika Hallman.

Ett stort tack till:
* Svante och Viktoria för att vi fick vara hos er på ert fina Kvarnberga
* Fredrik och Andre som höll ordning på de motordrivna ekipagen
* Sara för fantastisk hjälp i cafeterian
* Lena och Irene (våran härliga valberedning) som fixade starten i Bubbellopp och cafeteria
* Styrelsen för hela evenemanget
* Sist men inte minst - Ryttare, hästar och publik !!

Vi ses igen nästa år!!

Tiina laddar upp i cafeterian
Bl a med hennes hembakta kakor
Pirjo och Gnesti - 1:a i Bubbelloppet
Erika vann Feather Light Rider - här med Fylkir
Rosetter o ärevarv åt ALLA!!
My hörs bättre än hon syns i dammet

Nu vet vi att det finns många fina tävlingsekipage inom Eyvinur. Så presentera gärna dig och din häst här på hemsidan. Maila information och bild till medlem@eyvinur.se

Nu är sommaren invigd och vi ser fram emot många tävlingar. Meddela gärna på mailen ovan eller på våran Facebooksida om du ska ut och tävla eller resultat.

Trevlig sommar önskar
Styrelsen


Vid PC
Anneli Löfberg

Vid kameran
Anneli Löfberg, Lena Hallman mfl