Eyvinur---top2016

Välkommen till
EyvinurVilken härlig start på året med Yoga för ryttare. Jeanette Lavenant från Mälarö Yoga och Friskvårdscenter vägledde oss under ett par intensiva timmar. Supernyttigt och kul. Fler tillfällen kommer under våren, så håll koll här och på Eyvinur på facebook!

Årets medlemsavgift 2020!
Varmt välkommen som medlem - i Eyvinur finns massor med härliga tillfällen att mötas, träna, rida ut och tävla. Vi hoppas att du trivs som medlem och är du inte redan medelm - passa på att komma med som ny. 
I år har vi pga lite tekniksstrul inte fått ut några mail så vi ber dig att betala in årets avgift på BG 705-2780

Senior 550 kr
Ungdom (0 - 18 år) 280 kr
Familj 680 kr
Stödmedlem 110 kr (Huvudmedlemskap i annan Islandshästförening)

Märk din betalning med för- och efternamn.


Om du vill bli medlem i Evyinur anmäler du dig här


Klubbmästarna 2020 korades 6/6
I år blev KM lite special på grund av rådande tider. Det blev ingen publik. Inget café. Men ryttarna fick ovalbanan helt för sig själva och gjorde upp om medaljerna i T8, T6, V5 samt F3. Se närmare på årets Klubmästare  här


Presentation av nya styrelsen hittar du här.

Corona Cup!
På grund av viruset är så gott som alla tävlingar inställda i vår. Dock kan du passa på att tävla med din ritt digitalt. Håll koll på Corona Cup på facebook. Du anmäler dig och laddar upp din filmade ritt på icesale.se Lycka till och var rädd om dig!


Vi firar islandshästens dag 15 september!
Förra årets ritt var en succé, i år blir vi ännu fler som rider tillsammans på Djurgården. Stormur hakar på och vi gör gemensam sak. Den här turen är fantastisk, så missa inte tillfället att rida på fantastiska Djurgården och i citymiljö. KL 11 samlas vi  parkeringen vid Kaknästornet.  Mer info kommer. Se bilderna från förra året här.


Träningssugen?
Inom Eyvinur pågår det en hel del träningar. Har du tips om lediga platser och kurstillfällen får du gärna tipsa oss, så publicerar vi dem under Aktiviteter. 


Eyvinur och GDPR
Här finner du info om hur Eyvinur behandlar sina medlemmars personuppgifter. Alla medlemmar har fått dokumentet skickat till sig via mail. Dokumentet går även att hitta på Facebook.


Ny Klubbshop
Nu har vi startat upp en klubbshop som du handlar från direkt via nätet - här


Medlemspresentation
Presentera dig och din häst här på hemsidan. Maila in text och bild till medlem@eyvinur.se och bli en av oss andra som syns under Medlemsfliken ovan!


Sponsring
Du kan stödja Eyvinur när du handlar på nätet eller spelar på Svenska spel. Klicka in på Sponsorhuset här eller på Svenska spel (Gräsroten) här och läs mera om detta.


Reklambanner

Vill du att din verksamhet eller företag ska synas på Eyvinurs hemsida. Skaffa en reklambanner - läs mera här.

loading...

Sidan uppdaterad 2020-06-11:

Info om GDPR

Stort tack till våra Sponsorer 2020

loading...
loading...

Stöd våra Ungdomar via Gräsroten!