Eyvinur---top2016

Välkommen till Eyvinur!

Nu öppnar anmälan för Eyvinurs KM 6 juni på Kungsbryggan!
Är det du som blir grenmästare, kombinationsmästare och kniper årets Feather light pris? Läs mer om hur du kommer till start här. Du kan också ladda ner infon via pdf:n nedan. Där står även moment för samtliga klasser. 

Eyvinur firade Islandshästens dag 2023 i Stenhamra
Hela tio ekipage mötte upp och red Stenhamraslingan, stannade för fika vid Färingsö Konditori och red i den magiska miljön i stenbrottet. 13 km lång tur med härliga töltsträckor och fantastiskt väder. Tack alla som deltog och bidrog till en fantastisk dag. Bilder hittar du här.

Årsmöte 2023!
Tack för ett trevligt möte och tack Linda Sjöberg för dina insatser som ordföranden. Vi välkomnade Helena Danielsson som ny ordföranden och passade på att förnya med lite nya härliga styrelsemedlemmar. Roine Andersson kliver in som ledamot och vice ordföranden. Nu ser vi fram emot ett aktivt Eyvinurår! 
I anslutning till årsmötet fick vi ta del av ett intressant föredrag om djurkommunikation. Margareta Tärnström, Omduvill, berättade om hur hon jobbar och hur djurkommunikation fungerar. 

Sverigeritten 2023!
Nytt för i år är att vi alla ska ut i natur och njuta av sällskap, frisk luft och motion tillsammans med våra hästar. Från 1 februari till 30 september kan vi visa att Eyvinur är i farten. Rid eller gå och regga din ritt, lägg gärna upp bilder på facebooksidan för Sverigeritten2023 och #Eyvinur, #Sverigeritten 2023 och kom ihåg att skicka in antal km per ritt eller samla ihop under en vecka och rapportera till formuläret här. 


Nytt härligt medlemsår 2023!
Varmt välkommen som medlem - i Eyvinur finns massor med trivsamma tillfällen att mötas, träna, rida ut och tävla. Vi hoppas att du trivs som medlem och är du inte redan medlem - passa på att komma med som ny. Årets faktura har skickats ut via mail. 


Senior 550 kr
Ungdom (0 - 18 år) 280 kr
Familj 700 kr
Stödmedlem 110 kr (Huvudmedlemskap i annan Islandshästförening)

Märk din betalning med för- och efternamn.

Om du vill bli ny medlem i Evyinur anmäler du dig här

Presentation av nya styrelsen hittar du här.

Det finns ingen nyhetskälla. Arkivet kommer att visa nyheter när du ställt in en blogg.

Julmys på årets andra adventsritt! 
Den andra advent 4 december, samlades vi för en tur runt Stenhamraslingan. Med start och stopp blir hos Susanne på Stall Sörgården, Solbackavägen 17, Svartsjö. Vi samlades vid 10 och avslutade med glögg eller kaffe, lussekatt och pepparkaka ca 1,5 tim senare.  Dagen bjöd på lång och härlig tölt, glada hästar och dito ryttare, en minusgrad, sol och gröna ängar med lite snöfläckar här och var.  Varmt tack till Susanne som ledde turen och alla glada deltagare. Du hittar fler bilder här.

 

Länkar

loading...
-

Klubbmästerskap 6 juni 2022!

Vilken härlig tävlingsdag vi fick. Tack alla deltagare, vår enväldiga dommare Ulrika Wendeus och alla fantastiska funktionärer. Extra grattis till våra duktiga nykorade klubbmästare:
5-gångskombination Malin Lindelöw på Vordis från Gäverstad 
4-gångskombination: Lina Söderqvist på Kjarkur fra Vik i Myrdal
Ungdom fick en delad första plats: Liv Laimani på Heba från Änghaga och Emma Lilliequist på Aldis frá Mosfellbbae
Fler bilder kommer inom kort - massor med bilder tagna av Therese Hubner finns på vår facebooksida!
 

Hästparkeringen är på plats!
Eyvinur var först ut att få ta del av FREMJAS hästparkeringskit. Nu finns två permanenta fållor med skylt på Ölsta äng. Perfekt när du vill hälsa på för att delta i trailträning, Ridutmaningar eller långritter på norra Färingsö. Det finns även möjlighet att parkera transport intill men kolla gärna med Gitte Ragsdale som har hästhagen intill först. 

Eyvinurs Valkyrior var med på Freyfaxis lagtävling för fjärde gången! 
Självklart med premiär för ny låt. I år var temat Eyvinurs Valkyrior goes Hollywood. Låten i år: Min isis är min bästa vän. En härlig helg där även en av konkurrenterna kom från Eyvinur. Farbror Blås lag med självaste Roine i huvudrollen - och tävlingens största huvudbonad. En buskul helg.  

 

Nyfiken på styrelsemedlemmarna?
Får vi presentera Pirjo Holappa här på sin egen häst Undri från Vendel, f 2017.  

Islandshästens dag 1 maj firar vi traditionsenligt med långritt. Förra året red vi i Stenhamra, med fika och parad genom stenbrottet. Vart vill du att vi rider i år?

Visa att du är stolt att tillhöra Eyvinur. Köp mössan vår fina logotype. Mössa 100 kr. Skicka ett mail till eyvinurmedlem@gmail.com och beställ bums.

Vi välkomnar nya styrelsemedlemmar!
Den 27 februari hölls årmöte vi Teams. Linda Sjöberg har fortsatt förtroende som styrelsens ordförande och vi kunde välkomna Ylva Nyblin och Helena Danielsson som nya styrelsemedlemmar. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande Eyvinur-år. Har du idéer och tankar om vad vi kan göra för vår klubb och våra medlemmar så tveka inte att höra av dig. Du hittar alltid styrelsen under fliken medlemmar. 

Här kan du ta del av Verksamhetsberättelsen för 2021

Nu syns vi lite extra lokalt och runt om på evenemang. I år tog vi fram extra fina t-shirts i samband med medlemsvärvningen. Våra nya medlemmar från 6 juni fram till sista september får en t-shirt och under sommaren fick alla som ville chans att köpa en egen. Missade du tillfället? Lugn. Det kommer fler tillfällen att köpa årets t-shirt. Självklart har vi testat Yoga för ryttare. Jeanette Lavenant från Mälarö Yoga och Friskvårdscenter vägledde oss under ett par intensiva timmar. Supernyttigt och kul. Fler tillfällen kommer under året, så håll koll här och på Eyvinur på facebook!

Stöd våra Ungdomar via Gräsroten!

loading...

Sidan uppdaterad 2023-05-05
:

Info om GDPR

Stort tack till våra Sponsorer 2022

loading...
loading...